Стерилизирано млеко 1,5%


Енергетска вредност 148,7kJ/43,9kcal


Масти 1,5г
Од кои заситени масни киселини 0,99г


Јаглени хидрати 4,50г
Од кои шеќери 4,46г


Протеини 3,1г


Сол


Стерилизирано млеко 3,2%


Енергетска вредност 248,5kJ/59,4kcal


Масти 3,2г
Од кои заситени масни киселини 2,1г


Јаглени хидрати 4,55г
Од кои шеќери 4,50г


Протеини 3,1г


Сол


Супер Стерилизирано млеко 3,2%


Енергетска вредност 247кЈ/59kcal


Масти 3,2г
Од кои заситени масни киселини 2,1г


Јаглени хидрати 4,55г
Од кои шеќери 4,50г


Протеини 3,0г


Сол


HORECA Стерилизирано млеко 2,8%


Енергетска вредност 240кЈ/57,2кcal


Масти 2,8г
Од кои заситени масни киселини 1,8г


Јаглени хидрати 4,50г
Од кои шеќери 4,50 г


Протеини 3,5г


Сол 0,12г