Кравји кашкавал


Енергетска вредност 1398кЈ/336кcal


Масти 25,0г
Од кои заситени масни киселини 15,5г


Јаглени хидрати 1,8г
Од кои шеќери 1,8г


Протеини 26,0г


Сол 2,0г


Куманово Кравји кашкавал


Енергетска вредност 1398кЈ/336кcal


Масти 25,0г
Од кои заситени масни киселини 15,5г


Јаглени хидрати 1,8г
Од кои шеќери 1,8г


Протеини 26,0г


Сол 2,0г


Мешан кашкавал


Енергетска вредност 1469кЈ/353кcal


Масти 26,0г
Од кои заситени масни киселини 16,1г


Јаглени хидрати 1,8г
Од кои шеќери 1,8г


Протеини 28,0г


Сол 2,0г


Куманово мешан кашкавал


Енергетска вредност 1455кЈ/350кcal


Масти 26,0г
Од кои заситени масни киселини 16,1г


Јаглени хидрати 1,8г
Од кои шеќери 1,8г


Протеини 28,0г


Сол 2,0г


Куманово Овчи кашкавал


Енергетска вредност 1788кЈ/431кcal


Масти 35,0г
Од кои заситени масни киселини 22,0г


Јаглени хидрати 1,0г
Од кои шеќери 1,0г


Протеини 28,0г


Сол 2,5г